November gick snabbt...

Och vi som lovade att lägga in lite bilder från Olles kalas! Här kommer de...



Ettåringen charmade mammas del av släkten då vi hade kalas i Alla helgona helgen. Vi tror att det var Maggan som lärde honom att lägga huvudet på sne sådär charmigt..



På dagen innan kalaset så tog vi ut mormor och morfar på en tur i skogen, varm choklad och korv serverades! Thea myser mellan mormor & morfar.



Kalasdags! Fahlströmare, Landqvistare, Bradshaw och Larsson njuter av gulashsoppa och bröd.



En ganska glad födelsedagskille! Tack alla för de fina presenterna!!



En morgon satt Thea alldeles koncentrerad med mammas gamla spel från Thailand som består av en massa träklossar (har glömt vad det heter..)- vips hade hon skrivit sitt namn!



På den riktiga 1-årsdagen firade vi Olle med en morgonpuss och lite sång! Garaget han fick var väldigt uppskattat.



På eftermiddagen ställde pappa till med grann-kalas. Här mumsar Citronvägens tjejliga på glass: Tilda, Alva, Thea & Elise. I åldersordning sitter de faktiskt.



Killarna höll sig på sin kant- Olle & Melvin festar till det med varsin plastmugg.



Vi har satt in ett innefönster i vårt gästrum för att få det lite ljusare. Barnen kom ganska snabbt på att det var kul att trycka näsan mot rutan- så den är ständigt kladdig. Men glada blir de...



En helg i november kom pappas barndomsvän Enar med sina två barn Signe & Hadar på besök. Det var kul, full rulle hela tiden och en massa barn överallt. Som grädde på moset kom Henning och Valle (Valle ej med på gruppbild) en kväll, då blev det middag och en massa lek. Thea sa att "Signe får ALDRIG åka hem..". Tur att de ses till jul.



Sen kom snön. I två dagar. Mycket var det, och tjejerna passade på att leka i snöborgen som Germund byggde!



Nu i adventstider har det blivit både pepparkakor och lussebullar- Thea hjälper mer än gärna till (fast degen är nog det mest intressanta att smaka på- att baka ut var inte lika kul hela tiden).

På fredag blir det Luciafirande på dagis- ska bli jättemysigt. Thea går här hemma och sjunger Goder afton och pepparkaksgubbarna! Mormor, morfar, Malin & Jeremy kommer hit på lite lilljul i helgen, det blir att klä granen och kanske några klappar. Ha en skön helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback