Mycket kul i juni

De senaste veckorna har vi verkligen lärt känna nya människor. Det vill säga mycket små och nya människor. 3 nya bebisar har kommit till världen som vi har hälsat på och beundrat. Det är alltid lika fascinerande att se ett sånt litet underverk. Och man fattar inte var tiden tar vägen. Helt plötsligt ser Olle ut som en gigantisk kille.

Våra vänner Ingrid och Martin var på besök en fredag i juni. Deras kille Joel är lika gammal som Olle.


Ingrid och Thea visade sina akrobatiska konster.



Sen kom Jennie, Josefin och lille Oliver på eftermiddagen. Ett späckat men roligt schema. Thea somnade sött i Jennies knä.




På kvällen anlände mormor. Hon hade lovat att tillsammans med Malin & Jeremy vara barnvakt lördag- söndag så att mamma och pappa fick åka iväg. Det visade sig att det bar iväg till Öregrund för en hotellnatt och mysig middag ute. Härlig avkoppling från vardagen och Thea och Olle fick också lite omväxling.


Ovan känsla- på krogen alldeles själva...



frukost- i lugn och ro i solen! Vi hann och prata säkert i en timme utan att bli avbrutna...



Öregrund är verkligen värt ett besök!



Väl hemma var det dags för upptåg och bus igen med barnen! Olle myser på köksgolvet.



sen var det dags att förbereda midsommarkransen! Thea och mamma cyklade ut på fälten kvällen innan och plockade lite blommor. Thea testar kransen!



På midommarafton kom Malin, Jeremy, Henrik, Åsa och lilla Hilda hit på besök och fest. Vi började med sillunch i solen och sen blev det dans i Hembygdsparken. Uncle Jeremy tyckte att alla svenskar var lite galna...





Här dansas det!!



Festen fortsatte hemma på Citronvägen. Thea var på bästa festhumör och lekte hela kvällen. De vuxna testade snapsen och sjöng en he del. Ibland lät det lite falskt.





Thea i busartagen!

Och här är Olle fin i kransen tidigare på dagen!



Under midsommarhelgen var vi också och hälsade på våra vänner i Täby. De har också fått en lillebror. Han sov mest och var väldigt söt. Storebror och Thea smög upp till övervåningen och så hörde man ett fniss- helt pllötsligt hade de krypit ner i föräldrasängen och läste böcker!



Olle hittade en cool orm att leka med. Här är han bara SÅ lik farbor Jocke!!



Förra veckan spenderade vi i Vimmerby. Pappa jobbade sista veckan så Thea, Olle och mamma bodde hos mormor. Det blev en solig vecka med massor av kul, besök hos Pippi var väl det som slog högst...Bilder kommer!