Bjurselehelg och annat kul

Hej svejs,

här kommer några bilder från Germund och Theas besök hos farmor och farfar i början av februari- man kan säga att de hade liiite mer snö än vad som finns i Knivsta...Thea fick leka med kusinerna Kevin och Milla och förstås busa i snön!

image272
image273
image274
image275
image276
image277

Helgen efter var vi äntligen inne i Stockholm hos moster Malin. Hon och Jeremy har flyttat in i en jättefin lägenhet på Söder, där vi fick fika och middag! Vi hann även med en stadspromenad, vilket Thea gillade skarpt. Gå på fik och åka stadsbuss! Olle han bara hängde med...

image278

Nu i helgen kom vårvädret på riktigt (hoppas det stannar kvar..) och mammas kompis Vickan och Andrea, snart 6 år, kom och hälsade på. Vi hade tjejkväll i lördags, tjejerna hade pyjamas och fick äta lördagsgodis i soffan och titta på Melodifestivalen. Thea var så uppspelt över den där Felofifestivalen som hon sa, så när det väl började så var det lite läskigt....Men godiset gick ner!

image279

I går morse bar det av till Fyrishov och deras Äventyrsbad- gissa vem som hade kul?? Thea och Andrea badade så att det bara sprutade och plaskade, och mammorna hade minst lika kul! Här är gänget laddat för badtur!

image280

Idag var vi ute på morgonen innan våra gäster åkte tåg hem igen. Härlig skogstur! Är det två skogsmullar måntro??

image283

En bild på våra små troll!image282!

semmeldag och 3-månadersdag!

Hej,

idag fyller Olle Eugen Landqvist 3 månader. Vi fattar inte vart tiden tar vägen. Snart är han tonåring och står och hänger vid Mojjen med sin moppe i Knivsta centrum...Kolla bara vad han har växt.

image268

Olle 2 dagar gammal.

image269
Olle 1 månad...

image270

Olle 2 månader

image271

Och dagens foto, på pricken 3 månader! Försökte få honom att skratta som han alltid gör annars, men kameran var för spännande...

I morgon ska Olle få den första sprutan, vi får väl se vad han tycker om det!

Snart kommer det bilder från Theas Bjurseleresa som hon gjorde i helgen!

Ha en bra semmeldag!