VAB...



Idag är det VAB som gäller. Olle har feber och är förkyld. LIte trött och hängig, men vägrar sova just nu...Men vi har det ganska mysigt ändå. Vädret kunde ju vara sämre. Bilden ovan är taget vid ett tidigare, friskare tillfälle. Men visst är han söt vår prinsess-kille??



Helgen bjöd på sommarvärme så vi tog en heldag i Stockholm. Vi lekte med familjen Jonassoni Mulle Meck parken, och sedan åkte vi till moster Malin och Jeremy, för att grilla och mysa lite! Här njuter vi på balkongen.



Senare på kvällen- en trött skara...

Tack Malin & Jejje för en härlig dag!

Nu hoppas vi att Olle ska bli frisk innan vi åker till Skåne på torsdag...

Hur kan det ha gått 4 år?

Vår tjej har fyllt 4 år. FYRA. Vi förstår inte hur det kunde gå till. Men stor är hon vår prinsessa. Ska bara ha klänning och strumpbyxor. Inga byxor. Förstår du väl mamma. Säger "superkul" och "supermycket" och För sjutton gubbar, för det säger E på dagis. Bestämmer med kompisar att de ska leka efter dagis. Ojoj. Men det är en härlig ålder den där 4-årstiden.



En kväll så var Nenne borta. Han hade rymt och ville sova över på dagis. Attans. Dottern var otröstlig och fram kom ett annat lejon ur garderoben! Konstigt tyckte Thea, att Nenne hade en storebror. Han accepterades som gosedjur den natten och fick heta Lelle. Han ser liiite fräschare ut i pälsen än vad "lillebror" Nenne gör. Men så har ju Nenne varit en trogen tjänare under lång tid.




Roliga uttryck kommer det ur Theas mun. Logiska saker som hon räknar ut att så här heter det nog. Här "rymdar" hon en kväll....



Lillebror har blivit dagiskille. Han trivs på Hallonet och alla fröknarna tycker att han är en charmknutte. Igår sa en fröken att om jag inte hittar honom en dag så är det hon som har tagit med honom hem...Fast på skämt. Så här trött blir man ibland...



4-årsdagen bjöd på sol och riktigt vårväder. Brorsan ville mest äta macka istället för att sjunga.



Massor med kort kom det på posten! TACK alla!!



Lördagen bjöd vi våra vänner med familjer på kalas för både vuxna och barn. Det var ca 20 grader i solen och barnen passade på att sola innan gästerna anlände.



Moster Malin och Jeremy var först att gratta!



Kvällen blev en rolig tillställning, barnen sprang ute och inne, och föräldrarna tog sig ett glas vin på den solvarma altanen. Här varvar barnen ner på bänken i kvällssolen med kulbban i högsta hugg...



Småkillarna fick nöja sig med legolådan, Olle ser lite skeptisk ut medan den andra lillebrorsan ser ganska road ut!



Nu är det påsk och snart åker vi till Småland! Glad påsk!