Nytt år och nya äventyr

Gott nytt år på er!

Nu har det gått ett par veckor sen det blev 2008, och vardagen har börjat igen här hos oss. Efter en lång skön ledighet var det förra veckan dags för Thea att gå till dagis tisdag-torsdag, och sen vara hemma med mamma och Olle måndagar och fredagar. Vi börjar komma in i den lunken och njuter av att vara hemma vissa dagar tillsammans. Men det är också skönt för alla parter att Thea får vara lite på dagis och leka av sig med sina kompisar!

Förra veckan hade vi Malin och Jeremy på besök, de letade jobb för fullt och lyckades hitta en lägenhet på Söder! De flyttar inte in förrän 1 februari så i kväll kommer de igen för att använda vårt gästrum ett tag till. Det är jättemysigt när de är här, Thea leker för fullt med dem och mamma får lite avlastning och sällskap! Här sitter Thea bredvid sin nya idol Jeremy- kolla vad hon härmas...

image257

En kul grej som vi hittade på under Trettonhelgen var att mamma och Thea åkte en eftermiddag till Stockholm tillsammans med våra grannar Alva & Tilda. På Globen vankades det Disney on Ice i två timmar- vilken höjdare! Thea njöt i fulla drag av showen och alla figurer, och mamma tyckte det var värt alla pengar i världen att få se sin dotters tindrande ögon och skratt- en riktig tjejdag med popcorn och efter showen en god hamburgare innan Thea somnade som en stock i bilen hem...

image258

tre förväntansfulla tjejer utanför Globen...

image259
image260

Förra helgen var det äntligen lite soligt så då tog pappa Olle i babybjörnen och så gav vi oss ut på skogsutflykt. Vi hade med oss fika och satte oss i solen och myste, Thea tyckte det var jättekul och var ute och gick i över en timme! Olle tyckte också det var spännande och somnade sött efter en stund.

image261
image262
image263
image264
image265

På vägen hem träffade vi på en ekorre som satt och åt fågelmat, vi kunde titta på den jättelänge utan att den blev rädd. Thea sjöng Ekorrn satt i granen för full hals- han kanske njöt av skönsången medan han åt sitt skrovmål??

Lille Olle är inte så liten längre, han väger nästan 7 kilo och har börjat bli en social liten kille. Nu njuter han av att ligga under babygymet en ganska lång stund och sprattla, medan han pratar och jollrar för fullt. Kul! Amningen går väl sådär, han har inte riktigt tid att ligga stilla så det blir mer och mer flaska för hans del. Om han inte kan ligga stilla vid 10 veckors ålder, hur ska det sluta??

image266

Ha det så gott så hörs vi snart igen!

image267