Sommarhälsning



Hej alla sommarglada! Nu ligger vi efter här på bloggen, många roliga saker har vi gjort sen sist! Här är det Knivsta marknad, moster bangar inte att åka kaffekoppen, till Theas stora glädje!



Olle var inte lite lycklig över att få åka karusell-bil. Det var ganska svårt att få bort honom därifrån när nästa gäng barn skulle på...



Farfar och farmor kom en helg i maj. Olle tittade beundrande på fafa, som han lärde sig säga efter typ en timme...När de hade åkt hem så gick Olle in i gästrummet och ropade efter fafa...



Thea fick sin 4-årspresent av farmor och farfar: en mikrofon med ljudeffekter! Annat var det när hennes mor var ung, då var det studsboll, toarulle och folie som gällde...Här testar Ebba & Thea den roliga presenten.



En solig majkväll på altanen med efterrätt i handen!



Våra Täbyvänners son fyllde ett år i juni. Här lusläser han ett födelsedagskort. Festen var ute i den härliga trädgården.



Storasyskonen roade sig som alltid jättebra tillsammans! Thea har fest-stassen på...



Morfar fick i 60 årspresent att få åka ut på lunch i skärgården. En regnig nationaldag åkte vi färja ut till Grinda. Olle njöt av färden.



Utsikten från värdshuset var det ingen fel på.



En nöjd morfar efter maten!



Olle hade sin första dagisfest på Tärnan, det blir också den sista eftersom han i augusti börjar på Theas dagis. Skönt, men lite vemodigt att lämna alla goa fröknar!



I juni var det kalas i Småland i dagarna tre: studentfest i Västervik, 80-årskalas i Borensberg och sen var mamma på gymnasieträff. Här myser Thea tillsammans med sin syssling från Linköping. Han hade en cool dator där man kunde titta på film.



Midommar firades i Nacka hos Charlotte & Calle. Lilla Molly var också med och var fascinerad av Theas krans.



Dans vid Boo-badet!



Sillunch i solen, Olle med sin bordsdam.



Segraren (Germund) och treorna (Jenny & Jennie) i dagens tipsrunda!



Frukost i solen dagen efter.



De sista dagarna i juni var dagis stängt, så då åkte mamma och barnen till Vimmerby för att bo hos mormor. Det blev några heta dagar, en på stranden och en hos Pippi! Här väntar alla på att Pippi ska komma.



Förra helgen kom kusin Kevin och farbror Jocke ner till oss. Vi gick på Naturhistoriska museet och barnen sprang och sprang och lekte. Nu har de tillsammans åkt upp norrut och jag (mamman) är kvar i Knivsta och jobbar.



Glad sommar!!