Vintermånad

Februari månad gick lite i sjukans tecken på Citronvägen 29. Kräksjukan avlöste varandra, både barnen och modern åkte dit ett par gånger. Den enda som klarade sig undan var fadern. Han bara måste vara immun...
Men vi hann också med en hel del vinterlek ute, härligt när solen skiner och pulkabacken ligger 30 sekunder bort.

En solig lördag åkte vi till Sigtuna och gick på isen. Det blev våfflor till lunch- mums!



Thea och Olle tyckte att det var lajbans att springa på isen och titta på alla som åkte skridskor.



Thea njuter vid en solvarm vägg.



Dagen efter tog mamma första skridskoturen på ett par år- Valloxen låg framför henne och lockade. Härligt! Men träningsvärken kom som ett brev på posten...Efter turen tog vi en pulkasväng och grillade nere vid sjön.



Mellan sjukorna så prickade vi in att vara friska när morfar fyllde 60 år- toppenkul! Först firade vi på ett hotell i Stockholm med bastu och god mat- morfar njöt och vi också!



Helgen efter så åkte vi ner till Vimmerby för då skulle morfar ha fest. Thea har laddat i veckor för detta. Typ provgått sina rosa finskor ett hundratal gånger... Här fick Thea en julklapp av Maria-en helt underbar Ior-dräkt! Olle kunde inte låta bli att kramas...



Festfina barnbarn och morfar på den stora dagen! Vi simmade och åt god tårta, sen kom alla gästerna och det dansades och skrattades hela kvällen!



Dagen efter träffade vi mammas barndomsvänner, bla Anna, Kalle och deras lilla Ella. Hon var så liten och söt. Thea hade köpt en liten nalle till henne som hon högtidligt överlämnade.



Olle lär sig nya tricks hela tiden. Nu tar han på sig en mössa och går till spegeln och skrattar. Därför är mammas mössa borta ganska ofta när hon behöver den...



Igår var en härlig marsdag. Solen värmde och vi drog till pulkabacken med en massa grannar. Oboy var obligatoriskt efter några roliga åk! (Barnet i vagnen är vårt- han sover och leker alltså inte kurragömma...)



Barnen testar vårens kollektion av glasögon...



Sist men inte minst: vi tror det bor en konstnär i vårt hus. Vår snart fyraåriga dotter gör verk efter verk- detta föreställande Pippi, Tommy och Annika. Den borde ramas in tycker de stolta föräldrarna.