Glad Midsommar!

midsommar

Hej på er,

här kommer en lite sen midsommarhälsning, hoppas ni har det bra i solen! Jag firade midsommar med mamma, pappa, Jens och Jenny i Jenny och Jens stuga ute på Rådmansö, vi hade det hur mysigt som helst! Vi gick till en strand och fikade och jag fick tumla runt i sanden ( och smaka på den förstås), sen grillade vi och jag var som en solstråle- somnade som en stock i min resesäng!

Sömn är ett ord som har varit lite laddat den senaste veckan. Från att alltid ha somnat utan problem så blir jag som en pinne när mamma eller pappa lägger ner mig i sängen. Jag står upp och gallskriker, ibland i 40 minuter, innan jag av utmattning slocknar över mitt lejon...Mamma och pappa har börjat utöva något som kallas 5-minutersmetoden, vi får väl se om de lyckas...Mamma mår lite dåligt av att höra mina skrik så pappa får ta största ansvaret för denna övning...

Jag har även varit väldigt mammig på sista tiden, jag är som ett litet plåster när mamma har kommit hem på kvällarna. Det är väl nån fas jag går igenom!

Några fler steg på egen hand har det inte blivit, men det är nog inte långt borta. Jag blir stadigare för varje dag och vågar mig på att gå med vingliga vagnar och annat spännande! Just nu är det roligare att tjoa på katterna från min utsiktsplats på altanen, eller att lukta på blommorna...

Första cykelturen tog pappa och jag förra helgen, oj vad jag såg sammanbiten ut...men kul var det!



Nu har mamma semester så vi ska vara hemma i huset och få lite ordning. Mormor kom upp igår så hon ska pyssla om mig medan mamma och pappa målar huset och gör det lite fint. Vi ska nog hinna med enn och annan badutflykt också!

Ha det gott!

Mina första steg!!

sommar

Hej,

vet ni vad, igår, den 3 juni, nästan precis på min 14-måndersdag, så tog jag mina första steg! Den stora händelsen inträffade på asfalten utanför vårt hus, och det var pappa som fick mig att stappla framåt, och jag var ivrigt påhejad av mamma, farmor och farfar (som till sin stora lycka infann sig här just då!). Jag gick massor med meter, och mamma fällde några lyckotårar- så larvigt va?!

Efter detta så har jag gått några enstaka steg, men det dröjer nog ett tag innan jag pinnar på helt och hållet- men jag har ju tagit ett jättekliv framåt!! "Duktig" är ett ord som mamma och pappa uttalar mycket just nu..

Under pingsthelgen har vi besök av farmor och farfar. Igår lördag tog de hand om mig hela eftermiddagen, så mamma och pappa fick åka in till Uppsala och strosa omkring, shoppa och äta glass utan att deras lilla marodör (det är jag det!!) skulle vara med och kladda! De såg glada ut när de kom tillbaka, men de var nog lika glada att se mig igen också!

Just nu sover jag väldigt stökigt  på nätterna, det kanske är en gadd till på G? Jag drömmer en hel del också men det kanske inte är så konstigt med alla de spännande saker jag får uppleva hela tiden- hälsa på katter, sitta i gräset barfota, och klättra i vår trappa!

Nu ska jag snart sova för natten, vi har haft en skön dag i Sigtuna, jag åt ett lass med 5 köttbullar med potatismos, och till efterrätt fixade farmor och farfar en glass åt mig- mmmm!! Jag åt några tuggor med en förvånad min...

Hoppas ni mår bra där ute!