När Olle kom till världen

Hej hej,

helt plötsligt är vi en till i familjen på Citronvägen. Helt sanslöst häftig känsla tycker vi nog alla tre om den lille prinsen som har förändrat vårt liv.

Olle heter han och kom ut i världens ljus den 5 november kl 3.25. Han vägde 3220 gram och var 50 cm lång. Världens finaste förstås. Tyckte Thea också som här fick hålla honom för första gången på BB i Uppsala. Hon viftade bort mammas önskan om en kram, med att fråga "var är han??". Sen utbrast hon förvånat: mamma, han har kommit ut ur magen nu! Alldeles riktigt.

image230

Vi stannade en natt på BB sen ville vi hem till Thea och mormor. Efter en veckas typ kaos med amning, trötthet och känslan av att vilja räcka till för båda barnen, har vi nu landat lite. Thea är så snäll storasyster och vill ha koll på var Olle är hela tiden. Vid köksbordet en morgon sa hon förtroligt till honom: Olle, när du bli stor, då ska jag leka med dig. Tänk vilken tur han har.

Nu går Thea på dagis igen och mamma och Olle är hemma och lär känna varandra. Här kommer lite bilder från den första tiden!

image231
Olle 2 veckor gammal.

image232

Stolt mormor med Olle, 1,5 dygn!

image233

Thea ville också vara bebis ett tag!

image234

syskonen!

Ha det bra så hörs vi snart igen,

kram från oss i Knivsta