Mitt nya hem på Citronvägen

dagis

Hej på er,
Nu är jag, mamma och pappa nyblivna Knivstabor! I lördags flyttade vi in på Citronvägen 29, och det känns toppenbra! Jag har fått mitt efterlängtade tjejrum som faktiskt börjar se hyfsat snyggt ut! Jag sover som en stock där, när mamma gick till det där jobbet i morse så sov jag så sött- det är ju så lugnt och tyst på landsbygden!!
Flytten i lördags gick jättebra, vi hade en massa kompetent flyttfolk i form av kompisar, släkt etc som hjälpte oss! De var så duktiga så kl 13 var lägenheten på Årstavägen tömd! Därefter åkte vi till Knivsta och stuvade in allt, sen intogs en lunch av alla hungriga hjälpredor! Tack alla snälla som hjälpte oss med flytten!
Om ni har lust att komma och hälsa på oss bland kartonger och allmänt kaos är ni varmt välkomna- mamma och pappa verkar bli glada när de får en liten paus!
Bilder från flytten och vårt nya hem kommer inom kort! På bilden ovan testar jag rutsckanan på mitt kommande dagis- avdelning Delfinen! Den verkar ju helt OK..


Nya ord

hår

God kväll,

Nu har det gått alldeles för lång tid igen sen jag berättade vad jag har gjort. Pappa och jag kom hem ordentligt från Bjursele, och mamma grät krokodiltårar på Arlanda när hon fick krama oss igen. Jag ville mest vandra omkring och titta på alla spännade väskor och hundar som fanns där, och brydde mig inte så mycket om att mamma ville gosa...

Veckorna som har gått har varit ganska hektiska ,mamma har bytt jobb, avslutat sitt gamla jobb och så har vi städat och fejat för att få vår lägenhet såld. Vi har också börjat städa ut lägenheten inför flytten. Jag hjälper till hela tiden med att packa upp saker ur lådor, men tycker inte riktigt att jag får någon credit för det. Vi fick bra med pengar för vår lägenhet, så mamma och pappa är nöjda och kan nu unna sig att handla lite nya möbler till vårt hus. Om jag är snäll ska jag få lite fint till mitt nya tjejrum, så det är väl bäst att jag håller mig i skinnet...:)

Vi fick åka hem till Vimmerby över Valborg för att begrava mammas morfar Hadde som somnade in efter en tids sjukdom. Jag försökte pigga upp alla med mina upptåg och det hjälpte nog lite. Det var skönt att få komma hem och träffa mormor, Malin och alla de andra.

Just nu är det många nya ljud som kommer ur min mun, en del är helt oföståeliga för alla utom mig själv...Men häromdagen så sa jag bil för första gången, och så fort vi är ute och går så låter det bil, bil om mig och så brummar jag lite! Igår försökte jag säga kuckeliku när jag såg en tupp, men det var lite knepigare! Något annat som kommer ur min mun är förstås min tand. Nu är det slut med småätandet, säger mamma och pappa, men jag kan inte riktigt förstå varför. Jag slickar och smakar ju på tanden hela tiden, men jag får inte i mig den minsta näring. Och ju mer jag slickar, desto större blir den. Konstigt, va? 

Sen har jag lärt mig att flörta, jag blinkar hårt hårt med båda ögonen och charmar alla i min omgivning! Så nu vill mamma och pappa att jag ska flörta hela tiden. Att de aldrig ger sig!

Idag har mamma och jag varit och handlat lite nya vårkläder till mig, plus ett par fina sandaler med nyckelpigor på! Nu är det snart sommar, härligt!!