Sjuk, sjuk...

Hej på er,

oj oj nu var det länge sen vi hörde av oss...Mycket beror på att mammas och pappas dators laddare är på lagning så vi kan inte använda datorn på ett tag..Trist.

Tyvärr kan jag inte visa några fina bilder på mig nu, eftersom de ligger på vår dator. Men de kommer snart!!

Jag har åkt på en hel del sjukdomar på sista tiden. En vecka efter vår semester i solen så fick jag ett elakt virus som satt i under 2 veckors tid. Jag blev så dålig så till slut åt jag inte och inte ens något att dricka ville jag ha. Mamma var också jättesjuk så hennes ork var inte så stor. Tur att pappa fanns där och peppade oss båda. Sen gjorde mormor en nödutryckning och kom upp då jag och mamma var sjuka- det var guld värt!!

Sen har jag hållt mig frisk i några veckor och ätit upp mig bra igen. Jag har älskat att vara på dagis och mitt pratande bara fortsätter. Nu är det oftast tre ord som kommer ur min mun- coolt tycker mamma och pappa!

Men sen i fredags så var det min tur igen att bli sjuk- lagom till vår resa till Glasgow och moster Malin. Vattkopporna kom som ett brev på posten- på flyget!! Otur kan man tycka. Men jag var ganska pigg och glad hela helgen och kunde njuta av vårvädret- 10 grader varmt och krokusar överallt!!

Igår kväll när vi kom hem, då var jag dålig. Febern var hög och de där dumma kopporna bara kliar. Kl 6.30 på morgonen somnade jag efter en sömnlös natt...Vi hoppas på en bättre natt i natt.

Jag kommer tillbaka med bilder snart!!

Kram från Thea