Nytt år

December och nästan hela januari har gått- hmmm. Här kommer en liten resumé:

Luciahelgen inleddes med besök av mormor och morfar, och Luciafirande på dagis. Thea lussade med sina kompisar för oss alla- nog fanns det en liten tår i ögonvrån, i alla fall i mammas...



Dagen efter blev det lill-jul med den Landqvistska släkten, vi klädde granen och åt en massa gott. Tomten kunde visst inte komma innan julafton sa mamma, så han knackade på och lämnade en säck med paket- då fick alla barn vara nere i källaren. Thea lydde snällt och lyssnade med stora öron när tomten (=morfar) knackade på, lämnade säcken och försvann innan något barn fick se honom!!



Thea väntar spänt på vad paketen innehåller.



Olle som tomtenisse på dagis. Veckan innan, den 6 december, lärde Olle sig att ta sina första steg! Sen gick det av bara farten så nu är det en nöjd liten kille som vandrar omkring hemma.



Thea och morfar hann med en buggrunda...



Snygg gran va??



Syskonen i sina julkalpps-pyjamaser och morgonrockar!



Det obligatoriska pepparkaksbaket infann sig också. Med mormor såklart!



En vecka innan jul bar det av till vinterfina Bjursele. Thea och Olle hängde med farfar och högg julgranen. Precis så juligt som det kan bli.



Solen vid lunchtid dagarna innan jul. Som ett julkort.



Pappa och farfar fick sätta fötterna i en balja, för farmor hade fått något dundermedel för fötterna som de skulle prova. Så här mysigt blev det :)



Stjärtlappstur i all snö som hade kommit! Mamma var inte så smidig så hon fick snö innanför hela jackan. Typiskt.



Olle laddar upp med julpyntet. På natten fick han sedan kräksjukan och var sjuk i några dagar med feber. Farmor och farfar drabbades också så julafton fick firas hos Jocke och Cissi och kusinerna.



Julfina barn i kläder från mormor!



Och VEM väntar ni på?? Milla, Kevin, Olle, Germund & Thea



Familjen L-L



Och så kom han till slut. När Thea gick hem på kvällen så sa hon: Pappa, det där var inte den riktiga tomten. Han var ju utklädd." Punkt slut.



Årets julklapp: datorn.



Tripp, trapp, trull! Kusinbild på skotern.



Vi tog med Thea på en skotertur en solig dag med plusgrader. Vi njöt av utsikten uppe vid masten!



Oboy och pepparkakor i solnedgången!



Nyårsafton firade vi med familjen Nordvik- barnen hade jättekul (föräldrarna också tror vi), och var vakna jääättelänge!



Nu är det åter vardag här i Knivsta med jobb för mamma, dagis för Thea och hemmaliv för pappa & Olle! Olles dagisstart närmar sig, det blir förmodligen i mars. Vi hoppas allt kommer flyta på bra.

Vi återkommer snart med fler bilder från januari!