sommarvärme och vintervantar

Hej hej,

oj nu har det gått så lång tid sen vi skrev- en hel månad. Här kommer en liten rapport!

I slutet av april var vi i Vimmerby hos mormor och morfar, men tyvärr glömde vi kameran hemma...Vi hade en solig helg med massa roliga saker, vi gick på stan och handlade några Pippifigurer och så fick Thea åka buss med morfar- vilken höjdare!

Till Valborg så kom farmor och farfar med flyget. Vädret var det bästa tänkbara. I väntan på dem så tog Thea och mamma cykeln och plockade vitsippor!

image330

Det bästa som hände denna helg tyckte Thea var att vi köpte en lekstuga som farfar och pappa satte upp- oj vad den kommer att bli fin! Den är nästan färdigmålad nu så det är bara golvet som fattas- sen är det bara att leka!

image331

Olle var också på ett soligt humör!

image332
Veckan efter Valborg var Josefin o Philip här på besök en het dag- vi fick slappa lite på balkongen så vi inte skulle bli för solbrända...

image333

Olle tyckte också att det var skönt i skuggan!

image334

Den 10-11 maj kom mormor och morfar hit, för vi skulle på 30-årskalas hos moster Malin. Här provar Thea och Olle mormors madrass som hon skulle ha inne i Theas rum!

image335

Middagen på fredagskvällen kunde avnjutas på altanen. Olle har pyjamas på och verkar vilja smaka på laxen...

image336

lördagen bjöd på ett osannolikt sommarväder; 20 grader och SOL!!  Malin hade verkligen valt rätt helg...Vi tog föärjan ut till Fjäderholmarna och där blev det picknick, vin och sång- och lite paket förstås till 30-åringen!

image337

image338

image339

Grattis Malin!! Och tack för en toppendag! Mamma och pappa fick gå på vuxenfest hos Malin på kvällen- mormor och morfar tog barnen tillbaka till Knivsta och tog hand om dem- det gick hur bra som helst!! Mamma o pappa njöt i fulla drag och drack rosévin på Malin och Jeremys balkong halva natten innan de halvsovandes tog tåget ut till Citronvägen igen!

image340

Efter denna helg kom kylan igen och det var tjock jacka och vantar som gällde. Vi hoppas på sol snart igen och lite värme så att det blir kul att vara ute igen!