god morgon

god morgon på er,

hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag! Jag har varit en social liten tjej och träffat en hel del folk, och har varit som ett solsken hela tiden! Efter en vecka med trasslig sömn, så har jag sovit som en prinsessa och vaknat kl sex glad som en lärka!

Här upptäcker jag badbaljan med kläder på...

baljan

I fredags var mammas kompisar Ingrid och Malin här på middg, jag fick vara med en stund iklädd pyjamas, men somnade sött efter kl åtta så att mamma fick dricka lite vin och skvallra!

I lördags så myste pappa och jag på morgonen medan mamma fick sovmorgon, här lär pappa mig hur man ska göra- dricka mjölken direkt ur pakeket!!

mjölk

Senare på lördagen gjorde vi en utflykt i snöovädret, det snöade och var 10 minus så det var inte riktigt läge för en sån liten tjej som jag att vara ute...Så viu bjöd in oss på fika hos Åsa & Henrik, de fick leka med mig en stund och jag fick åla runt på deras golv!

henrik 2

Igår söndag så åkte vi och tittade på ett hus i Knivsta som var jättefint, sen mellanlandade vi i Täby hos Ida, Håkan och min kompis Henning! Han har blivit jättestor och tyckte efter en liten stund att jag var ganska kul att leka med....

hos henning

Ha en bra måndag!!

Mysiga dagar

Hej på er,

mamma och jag har haft några mysiga dagar tillsammans, min hosta sitter fortfarande i så vi har slappat en hel del hemma i Årsta. Besöket på BVC i måndags gick bra, jag hör ordentligt och var väldigt uppmärksam på bjällrorna som Maria testade mig med! Nu väger jag 8200 g och är 73 cm lång- inte illa va??

Efter besöket på BVC var vi på lunch med Felix, Melvin och Benny och deras mammor!

fika

Här sitter Melivin i Bennys mammas knä, för Benny sover sött. Melvin verkar undra vem han har hamnat hos...Och själv kollar jag skvallret på stan genom fönstret!

felix

Nu är det Felix som sitter i Åsas knä, och det verkar som att jag vill visa honom hur den där pekboken funkar- Felix tycker nog att jag tjattrar för mycket som alla andra tjejer...


krypa

Så här fin blev jag i min nya pyjamas med hjärtan på! Och med pläden över huvudet blir det extra fint, eller hur?? Denna bild är tagen efter kl 20 då jag egentligen brukar sova, men igår kväll var jag riktigt mysigt trött och fick sitta uppe en stund med mamma och pappa!

krypa 2

Klara, färdiga...KRYP!! Ja nu är det inte långt kvar tills jag klarar av att krypa, idag har mamma sett att jag liksom lyfter upp rumpan för att försöka komma framåt! Det skulle ju vara kul att kunna nå alla leksaker istället för att åka bakåt hela tiden...

Oj vad jag lär mig saker

God morgon på er,

hoppas ni mår bra! Själv har jag fått en envis hosta som låter lite otäck, men jag har i alla fall inte haft någon feber ännu. Mamma och pappa höll mig inomhus igår, men idag ska vi till BVC och göra ett hörseltest som alla bebisar ska göra- vi får se hur det går!

dammsugare

De sista dagarna har jag lärt mig så himla mycket, så mamma och pappa är helt förvånade! I helgen pekade jag för första gången mot lampan när mamma frågade var den är (jag gjorde det mest för att få slut på hennes tjat...). Nu har jag även lärt mig att hålla vällingflaskan själv!

välling

I helgen hade pappa sin 30-årsfest, och jag var en riktig liten partypinlga och skrattade mest hela tiden! Här förbereder mamma soppan som alla gäster ska få, och jag passar på att leka tittut under hennes förkläde!

tittut

Jag var inte alls blyg mot gästerna, ville mest leka och vara uppe hela tiden! Här sitter jag hos Henrik och myser lite! Jag somnade sött kl 20 och sov mig igenom festen, jag vaknade till när allt blev tyst och mamma o pappa skulle sova, jag tyckte det var mysigt att sova i sorlet av alla människor!

henrik

Jag vaknade ju som vanligt kl sju morgonen därpå, konstigt nog var mamma och pappa inte lika sugna på att gå upp då...Här försöker jag väcka min trötta pappa!

piggvakna

Gott Nytt År!

Hej på er allesammans,

ja nu har jag fått vara med om min första nyårsafton, det var väl ungefär som en vanlig kväll tyckte jag. Pyjamas på och så lite välling, sen sov jag sött ovetandes om alla raketer som smällde utanför fönstret!
Mamma sa att det var ett häftigt skådespel från vårt vardagsrum, man såg hela södra Stockholms raketer.


raketer

Jennie var här och lagade trerätters med oss, jag fick ju som vanligt nöja mig med 2-rätters matpuré och fruktpuré, men jag var lika glad för det!! Här pysslar pappa, jag och Jennie i köket.

nyår

Till Trettonhelgen tog vi flyget upp till farmor och farfar i Bjursele, de hade längtat efter mig sa de! Det var ju extra kul att få träffa kusin Kevin, 1,5 år, vi hade en liten julklappsutdelning första kvällen. Här slåss vi om paketen...

kevin 

Jag fick en massa fina paket, en resesäng, fina raggsockar som värmer i kylan, roliga leksaker av Kevin och fina kläder av farmor o farfar! Farmors syster Aina gav mig ett par hemstickade sockar som är jättefina! Här testar jag ett av sockparen:

nya sockar

Det var ganska så kallt ute när vi var i Bjursele, så jag fick mest hålla mig inomhus och leka. Mamma och pappa åkte ut på ett par skidturer, och då var jag hemma med farmor och farfar! Det var mysigt att få leka lite med dem. De har ju så många spännande leksaker som pappa och farbror Jocke hade när de var små, de håller än!! Här testar jag en bil av något slag...som faktiskt inte tillhör familjen Larsson, utan det är Persson-släktens gamla klenod som jag sitter på, så det så!

bilen

Här kommer några fina bilder på snön och kylan som var när vi gav oss ut.

snöskidor

Vi hann även med att hälsa på pappas kompisar Enar & Maria och deras familj i Böle. Signe var där och hennes kusiner Alde och Idun. Vi lekte och busade en hel dag!

signe o jag

Jag har börjat åla mer och mer på golvet och sitter väldigt stadigt. Pratar gör jag på mitt eget språk, det är mycket ba-ba, ma-ma och da-da...Ibland får jag tom sätta mig upp på skötbordet, men under sträng uppsikt- man vet aldrig var jag tänker ta vägen!! Här har jag på mig min fina nya mössa som jag har fått av Melvins mamma Anette- snygg va??

ny mössa

Här nedan kommer några bilder från vår lill-semester!



Ja snart är det dags för min mamma att börja jobba igen, from 1 mars är det pappa som gäller!! Det kommer nog att bli jättekul för han busar ju så mycket. Jag ska köra slut på honom ordentligt har jag lovat mamma. Det kommer nog bli många hyss som på bilden nedan- blöjan hamnade på fel ställe...

hmmm